Αναζήτηση στο Αρχείο Ανακοινώσεων

Στοιχεία εκτέλεσης προϋπολογισμού Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων μηνός Φεβρουαρίου 2024

Σχετ: Η υπ ́αριθμ. ΔΗΔ/φ.40/17742/5.6.2015 εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης με θέμα «Εφαρμογή των διατάξεων 10Α του Ν.3861/2010, όπως προστέθηκε με το άρθρο 15 του Ν.4305/2014»

Σε εφαρμογή του ανωτέρω σχετικού, παρατίθενται στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού μηνός Φεβρουαρίου 2024 της Σιβιτανιδείου Σχολής στο συνημμένο αρχείο.

Για τη λήψη του αρχείου κάντε κλικ εδώ

4ο ΕΠΑΛ | Εκπαιδευτική επίσκεψη θερμοκηπίου Άλσους Νέας Σμύρρνης

 

Στις 13 Μαρτίου 2024, οι μαθητές των τμημάτων Βγεω και Γτρ του Τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος επισκέφτηκαν  το θερμοκήπιο στο Άλσος της Νέας Σμύρνης. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ενημερώθηκαν από τον γεωπόνο κ. Κωνσταντίνο Καστρίτη και τους κηπουρούς κ. Θοδωρή Δημητσιάνο και κ. Δημήτρη Μεστροπιάν για τα  βασικά χαρακτηριστικά του θερμοκηπίου (π.χ. έκταση, υλικά κατασκευής), τον τρόπο λειτουργίας του, τον τύπο του, καθώς και τον απαιτούμενο εσωτερικό εξοπλισμό του (πχ πάγκοι θερμοκηπίου, σύστημα άρδευσης) που είναι διαθέσιμο για την παραγωγή καλλωπιστικών φυτών. Στην συνέχεια, οι μαθητές ενημερώθηκαν για τον τρόπο πολλαπλασιασμού των φυτών καθώς και για τα είδη των καλλωπιστικών φυτών που αναπτύσσονται στην θερμοκηπιακή μονάδα. H επίσκεψη ολοκληρώθηκε με εποικοδομητικό διάλογο μεταξύ των μαθητών και του γεωπόνου. Ευχαριστούμε θερμά την κα Ελένη Νατιώτη, Διευθύντρια του Άλσους Νέας Σμύρνης και τον κ. Κωνσταντίνο Αναγνωστόπουλο, Αντιδήμαρχο Πρασίνου και Νεολαίας, που μας επέτρεψαν να πραγματοποιήσουμε μια  όμορφη και δημιουργική επίσκεψη στο θερμοκήπιο του άλσους.

Ακολουθεί φωτογρραφικό υλικό από την επίσκεψη

1ο ΕΠΑΛ | Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για πραγματοποίηση τριήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής στα Ιωάννινα



Το 1ο ΕΠΑΛ της Σιβιτανιδείου Σχολής προτίθεται να πραγματοποιήσει τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή των μαθητών της Α’ και Β΄ Λυκείου στα Ιωάννινα, από 01 – 03 Απριλίου 2024  (δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο). Αναχώρηση από το χώρο του σχολείου.

Για το πλήρες έγγραφο της εκδήλωσης ενδιαφέροντος κάντε κλικ ΕΔΩ

4ο ΕΠΑΛ | Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας "Έσπερος"


Το 2023 είναι μια ξεχωριστή χρονιά για τον Έσπερο, δεδομένης και της συμπλήρωσης 81 ετών από την ίδρυση του, η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου είχε ιδιαίτερη αξία.

Το πρωί της Κυριακής (4/2/24 , 11:00) το κλειστό γήπεδο του Εσπέρου γέμισε από αθλητές και προπονητές όλων των τμημάτων μας , γονείς ,μέλη και φίλους που συνθέτουν τον δυναμικό πυρήνα του και συνδυαστικά με τη διοίκηση, λειτουργούν ως προστατευτικός κλοιός της εύρυθμης λειτουργίας του συλλόγου μας.

Ολοκλήρωση Σχεδίου Έτους 2021 ERASMUS+ Δράση KA1

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σχέδιο κινητικότητας, με κωδικό 2021-1-EL01-KA121-VET-000006903 στο πλαίσιο του Τομεακού προγράμματος Erasmus+ Δράση ΚΑ1, από τη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων. Το σχέδιο αποτελείτο από εννέα ροές καθηγητών, στελεχών εκπαίδευσης και μαθητών του Ιδρύματος οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στη Λειψία, τη Μαδρίτη, το Αμπρούζο, το Κορκ, το Τορίνο, τη Ρώμη (δύο ροές) και τη Βαρκελώνη (δύο ροές). Δια των ροών αυτών επιμορφώθηκαν 50 καθηγητές ενώ 63 μαθητές τοποθετήθηκαν σε επιχειρήσεις ασκώντας αρμοδιότητες συμβατές με τα αντικείμενα σπουδών τους. 

Υπήρξε άριστη συνεργασία των εμπλεκομένων προσώπων στην κινητικότητα με τους φορείς του εξωτερικού και οι συμμετέχοντες έλαβαν πιστοποιητικά παρακολούθησης. 

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τη δράση

Στοιχεία εκτέλεσης προϋπολογισμού Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων μηνός Ιανουαρίου 2024

Σχετ: Η υπ ́αριθμ. ΔΗΔ/φ.40/17742/5.6.2015 εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης με θέμα «Εφαρμογή των διατάξεων 10Α του Ν.3861/2010, όπως προστέθηκε με το άρθρο 15 του Ν.4305/2014»

Σε εφαρμογή του ανωτέρω σχετικού, παρατίθενται στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού μηνός Ιανουαρίου 2024 της Σιβιτανιδείου Σχολής στο συνημμένο αρχείο.

Για τη λήψη του αρχείου κάντε κλικ εδώ