Αρχική Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Ε.Κ.) Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΙΙ (ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ΙΙ) Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων (Σ.Σ.Ν.) Site Map Διαχειριστική επάρκεια ΣΔΣΤΕ English
Αναζήτηση:  


Ιστορικό Σιβιτανιδείου Σχολής

Η Σιβιτανίδειος Σήμερα

Σχολικές Μονάδες (ΕΠΑ.Λ.)

Εργαστηριακό Κέντρο (Ε.Κ.)

Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.)

Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Ε.Κ.)

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΙΙ (ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ΙΙ)

Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων (Σ.Σ.Ν.)

Προγράμματα / Δράσεις

Επικοινωνία με τη Σιβιτανίδειο Σχολή

Ανακοινώσεις

Εκδηλώσεις

Γραφείο Διασύνδεσης

Πρόγραμμα Διαύγεια
ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ

Θεσσαλονίκης 151,
176 10 Καλλιθέα
Έναντι Σταθμού ΗΣΑΠ Καλλιθέας
türkçe dublaj filmler 2013 filmleri bedava yabancı film izle film izle netfull film izle

Καλώς ήλθατε

Καλώς ήλθατε στον επίσημο δικτυακό τόπο της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων

Ανακοινώσεις / Εκδηλώσεις

4.3.2015
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Β' ΚΥΚΛΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.)
Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 2 της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων ανακοινώνει την υλοποίηση του 2ου κύκλου επιμορφωτικών προγραμμάτων κατάρτισης, τα οποία παρέχονται στους συμμετέχοντες με στόχο την απόκτηση κατάλληλων δεξιοτήτων και εξειδικευμένων γνώσεων, έτσι ώστε να προαχθεί η επαγγελματική γνώση και κατάρτιση.
Περισσότερες λεπτομέρειες

16.2.2015
Επίσκεψη τελειοφοίτων Γυμνασίων στη Σιβιτανίδειο Σχολή
Σας ενημερώνουμε ότι η Σιβιτανίδειος Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων, στα πλαίσια του Επαγγελματικού Προσανατολισμού τελειωφοίτων Γυμνασίου, δέχεται επισκέψεις των σχολείων που ενδιαφέρονται για την απόκτηση πληρέστερης ενημέρωσης των μαθητών τους, όσον αφορά την επαγγελματική Τεχνική Εκπαίδευση και Κατάρτιση.
11.2.2015
ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΣΙΒΙΤΑΝΙ
Το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015 τελέστηκε θεία λειτουργία και επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των εκλιπόντων εκπαιδευτικών και διοικητικών υπαλλήλων του Σιβιτανιδείου Ιδρύματος.
9.2.2015
ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟ ΤΗΣ ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟΥ (30/1/2015)
Ο εορτασμός της μνήμης των Τριών Ιεραρχών - Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου, των προστατών και εφόρων της παιδείας του γένους μας - πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα και κατάνυξη στο ιερό Παρεκκλήσιο της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κορωνείας κ. Παντελεήμονος και σεβαστών Πατέρων της Εκκλησίας μας.
5.2.2015
Ανοικτός Δημόσιος Διαγωνισμός
Προκηρύσσεται Ανοικτός Δημόσιος Διαγωνισμός με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά για την ανάδειξη εταιρείας παροχής υπηρεσιών για τον καθαρισμό των χώρων της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων για δύο έτη.
4.2.2015
Επικοινωνία της εκκλησίας με τους μαθητές
Το 1ο ΕΠΑ.Λ Σιβιτανιδείου με πρωτοβουλία του συναδέλφου εκπαιδευτικού π. Ανάργυρου στο πλαίσιο του μαθήματος των Θρησκευτικών, πραγματοποίησε την 20/1/2015 ημερήσια εκδήλωση ελεύθερης συζήτησης με θέμα «Επικοινωνία της εκκλησίας με τους μαθητές».
27.1.2015
Δ' φάση πρόσληψης αναπληρωτή εκπαιδευτικού στη Σιβιτανίδειο Σχολή
Η προσληφθείσα αναπληρώτρια εκπαιδευτικός, που περιλαμβάνεται στο εσωτερικό της ανάρτησης, οφείλει να παρουσιαστεί στη Σιβιτανίδειο Σχολή την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015, για ανάληψη υπηρεσίας.
21.1.2015
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 2014-2015
Το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής με την υπ’ αριθμόν 8/13-01-15 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ιδρύματος προκηρύσσει την πρόσληψη εκπαιδευτών με ωριαία αντιμισθία για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του εαρινού εξαμήνου του έτους κατάρτισης 2014 - 2015 που αρχίζει στις 16-02-2015 και τελειώνει στις 30-06-2015.
Σχολικές Μονάδες (ΕΠΑ.Λ.)
Τέσσερα Επαγγελματικά Λύκεια

Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.)
Το Ι.Ε.Κ. παρέχει υψηλής ποιότητας κατάρτιση στους σπουδαστές του.

Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Ε.Κ.)
Σκοπός της, είναι η παροχή υπηρεσιών αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης.

moskovanın şifresiPowered by CMT
© ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ Created & Hosted by
FORTHnet eBusiness Services