Αναζήτηση στο Αρχείο Ανακοινώσεων

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

 

 

Διευθύντρια ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ

Όνομα:Παναγιώτα
Επώνυμο: Βασιλείου
τηλέφωνο Επικοινωνίας:210-4857711

     
                                 

Το Κέντρο δια Βίου Μάθησης επιπέδου 2 του Σιβιτανιδείου Ιδρύματος (ΚΕΔΙΒΙΜ2 ΣΔΣΤΕ), ιδρύθηκε το 2014 με την απόφαση αριθμ. 2000098 του ΕΟΠΠΕΠ.

Στόχος του ΚΕΔΙΒΙΜ2 ΣΔΣΤΕ είναι:

Η συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση, η γενική εκπαίδευση ενηλίκων και η παροχή υπηρεσιών δια βίου συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού.

Πιο συγκεκριμένα:

Τα προγράμματα του ΚΕΔΙΒΙΜ2 ΣΔΣΤΕ στοχεύουν στην παροχή εξειδικευμένης συνεχιζόμενης επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης σε τομείς και ειδικότητες της αγοράς εργασίας, σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις και τις ανάγκες, όπως αυτές προκύπτουν κάθε φορά στην ελληνική αλλά και στην ευρωπαϊκή πραγματικότητα.

Ακόμα, στα πλαίσια της Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων το ΚΕΔΙΒΙΜ2 ΣΔΣΤΕ παρέχει όλες τις οργανωμένες μαθησιακές δραστηριότητες που απευθύνονται σε ενηλίκους και στοχεύει στον εμπλουτισμό γνώσεων και στην ανάπτυξη και βελτίωση ικανοτήτων και δεξιοτήτων,

Επόμενος στόχος του ΚΕΔΙΒΙΜ2 ΣΔΣΤΕ είναι η παροχή δια βίου συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού σε ενήλικες, οι οποίοι βρίσκονται σε φάση αναζήτησης εργασίας, επανένταξης ή στροφής στην εργασιακή τους πορεία.

ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ:

  • ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΕ ΕΝΗΛΙΚΕΣ
  • ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ
  • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ, ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ, ΥΓΕΙΑΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ κ.ά.)
  • Το ΚΕΔΙΒΙΜ2 ΣΔΣΤΕ συμμετέχει ως Κέντρο Επιμόρφωσης στην «Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών για την Αξιοποίηση και Εφαρμογή των Ψηφιακών Τεχνολογιών στην Διδακτική Πράξη (Επιμόρφωση Β’ επιπέδου Τ.Π.Ε.)».

Τα προγράμματα του ΚΕΔΙΒΙΜ2 ΣΔΣΤΕ είναι αυτοχρηματοδοτούμενα, στα πλαίσια πάντα των αναγκών που προκύπτουν από τη σύγχρονη οικονομική πραγματικότητα και με τη μέριμνα ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού, δηλ του Σιβιτανιδείου Ιδρύματος.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


Για τις ανακοινώσεις του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.  κάντε κλικ εδώ