Αναζήτηση στο Αρχείο Ανακοινώσεων

ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "GreenVET4SDG" KA2 ERASMUS+


Aπό τις ωραιότερες εκδηλώσεις, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, όσοι βρέθηκαν την Τρίτη 5/3/2019 στις 12:00 το μεσημέρι στην Αίθουσα Διοικητικού Συμβουλίου της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών & Επαγγελμάτων. Μαθητές, σπουδαστές, γονείς και εκπαιδευτικοί της ΣΔΣΤΕ, η Γενική Διευθύντρια του ιδρύματος κα Καλαντζή καθώς και ο πρόεδρος της Ε.Ε. κ. Κοτονιάς, έδωσαν δυναμικό παρόν σε μία εκδήλωση που οργανώθηκε από την ΣΔΣΤΕ με θέμα την απονομή βραβείων του Διαγωνισμού Λογοτύπου για το έργο "GreenVET4SDG" KA2 ERASMUS, στο οποίο η Σχολή συμμετέχει ως εταίρος.

Ο διαγωνισμός αποτελεί πρωτοβουλία των εμπλεκόμενων στο έργο εκπαιδευτικών που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2018, με σκοπό αφενός την ανάδειξη και στήριξη των δυνατοτήτων και ταλέντων των μαθητών της Τεχνικής & Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και αφετέρου την προσπάθεια σύνδεσης της σχολικής τάξης με την αγορά εργασίας, όπου οι μαθητές θα κληθούν να συνεργαστούν και να συμβαδίσουν για να αντιμετωπίσουν τις σύγχρονες προκλήσεις. 

Νικητής του διαγωνισμού αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Σβύρος, σπουδαστής του ΙΕΚ Σιβιτανιδείου. Ο Αλέξανδρος σχεδίασε δύο λογότυπα για το πρόγραμμα και αναδείχθηκε πρώτος ανάμεσα σε δεκαέξι συμμετοχές από τέσσερις χώρες. Το συγκεκριμένο λογότυπο θα χρησιμοποιείται πλέον σε όλα τα έγγραφα, έντυπα, επικοινωνίες και παραδοτέα του συγκεκριμένου προγράμματος.

Δεδομένου ότι η συμμετοχή μαθητών σε τέτοιου είδους προγράμματα και διαγωνισμούς συμβάλει στη δημιουργικότητα τους, ιδιαίτερα στα σύγχρονα ψηφιακά προϊόντα, ενώ αποτελεί ελπιδοφόρο γεγονός για τα παιδιά που συμμετέχουν και διακρίνονται σε αυτά, με πρωτοβουλία της υπεύθυνης του έργου καθώς και της Διοίκησης του Ιδρύματος, βραβεύθηκαν όλοι οι μαθητές και σπουδαστές της ΣΔΣΤΕ που συμμετείχαν στο διαγωνισμό.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *