Αναζήτηση στο Αρχείο Ανακοινώσεων

ΙΕΚ Σιβιτανιδείου - Δράση Τμήματος Ποδολογίας


Οι καταρτιζόμενες του τμήματος Τεχνικών Αισθητικών Ποδολογίας του ΙΕΚ Σιβιτανιδείου Σχολής, παρακολούθησαν τις εργασίες του 27ου Συνεδρίου του Ελληνικού Κολλεγίου Μεταβολικών Νοσημάτων ( Ε.ΚΟ.ΜΕ.Ν.) Ημερίδες Μεταβολισμού.

Οι Ημερίδες Μεταβολισμού πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα σε κεντρικό ξενοδοχείο από τις 15 έως τις 17/12/2022 .

Οι σπουδάστριες παρακολούθησαν συνολικά τις εργασίες δίνοντας έμφαση στο στρογγυλό τραπέζι με θέμα : «Σύγχρονοι ρόλοι επαγγελματιών υγείας στην ολιστική αντιμετώπιση του ΣΔ».

Η καθηγήτρια Ποδολογίας Γιάννου Ευγενία συνόδευσε τις σπουδάστριες του τμήματός της ενώ η ίδια συμμετείχε και ως ομιλήτρια στο στρογγυλό τραπέζι με θέμα : Διαχείριση διαβητικού έλκους από ποδολόγο». 

Το Τμήμα υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του Ε.ΚΟ.ΜΕ.Ν. κ.Ανδρέας Μελιδώνης, Παθολόγος – Διαβητολόγος Συντονιστής Διευθυντής Διαβητολογικού -Καρδιομεταβολικού κέντρου Metropolitan Hospital  και η Πρόεδρος της ομάδας εργασίας Επιστημόνων Υγείας κ. Μαρία  Μελετιάδου Νοσηλεύτρια, Προϊσταμένη Μονάδας Εμφραγμάτων Γ.Ν. Πειραιά 

Μετά το πέρας των εργασιών οι καταρτιζόμενες ανέφεραν ότι εντυπωσιάστηκαν από την εμπειρία και τα θέματα της ολιστικής προσέγγισης του Διαβητικού Ποδιού.