Αναζήτηση στο Αρχείο Ανακοινώσεων

4ο ΕΠΑΛ | Απονομή βραβείων από το Ελληνικό Ινστιτούτο Ανάπτυξης Χαλκού για τον 14ο Διαγωνισμό Εγκαταστατών Δικτύων Χαλκοσωλήνων


Για 14η χρονιά πραγματοποιήθηκε και φέτος ο ετήσιος διαγωνισμός Εγκαταστατών Δικτύων Χαλκοσωλήνων, που διοργανώνει το Ε.Ι.Α.Χ., και ολοκληρώθηκε με την απονομή των βραβείων στους νικητές. 
Σε ειδική τελετή που έλαβε χώρα την Παρασκευή 09/06/2023 στις εγκαταστάσεις του Ε.Ι.Α.Χ., ανακοινώθηκαν οι βραβευθέντες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό από τον Γενικό Διευθυντή του Ε.Ι.Α.Χ., κύριο Νίκο Βεργόπουλο. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι  διευθυντές των σχολείων, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές.
Ο διαγωνισμός «Εγκαταστατών Δικτύων Χαλκοσωλήνων» έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός στα τεχνικά σχολεία της Αττικής και ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές για την εμπιστοσύνη και την συμμετοχή τους. 
Πολυτίμη ήταν και η υποστήριξη των χορηγών στην διεξαγωγή του διαγωνισμού με υλικά και δώρα, όπου η ElvalHalcor A.Ε. μας προμήθευσε με σωλήνες και εξαρτήματα χαλκού, ενώ η εταιρία Μπαρμπέρη Κ. & Σ. Ε.Π.Ε, μας προμήθευσε με εργαλεία της VIRAX και KNIPEX, για την κατεργασία των χαλκοσωλήνων. 
Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος 20 σχολεία με την συμμετοχή 60 μαθητών. Στους τρείς από τους διαγωνιζόμενους με την καλύτερη βαθμολογία, απονεμήθηκε μία  τιμητική χάλκινη πλακέτα και σημαντικά εργαλεία Virax και knipex. Επιπλέον στο σχολείο που οι τρεις μαθητές του συγκέντρωσαν αθροιστικά την υψηλότερη βαθμολογία σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα σχολεία, δόθηκε από μία χάλκινη τιμητική πλακέτα, καθώς και υλικά για τις εργαστηριακές ανάγκες των σχολείων, όπως, μία κουλούρα με επενδεδυμένο χαλκοσωλήνα TALOS® και εξαρτήματα, καθώς και εργαλεία των Virax και knipex προσφορές των εταιρειών ElvalHalcor  A.Ε. και Μπαρμπέρη Κ. & Σ. Ε.Π.Ε.

Τα ονόματα των νικητών και των σχολών τους είναι:

1ο Βραβείο

ΜΕΜΑ ΑΡΝΟΛΝΤ

4ο ΕΠΑΛ ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟΥ

2ο Βραβείο

ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΠΑ.Σ. ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

3ο Βραβείο

ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΣΠ. ΕΠΑΛ ΑΧΑΡΝΩΝ - ΝΕΑΠΟΛΗ

Τιμητικός έπαινος

ΜΕΜΑ ΑΡΝΟΛΝΤ
ΒΛΑΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΣΑΪΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

4ο ΕΠΑΛ ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟΥ

Για το πλήρες κείμενο του δελτίου τύπου του Ε.Ι.Α.Χ. κάντε κλικ ΕΔΩ