ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ και ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Αναζήτηση στο Αρχείο Ανακοινώσεων
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια φωτοαντιγραφικού χαρτιού Α4 και Α3
3ο ΕΠΑΛ | Αποτελέσματα 10ου Πανελλήνιου διαγωνισμού Φωτογραφίας με θέμα «Το ταξίδι»
Ο 10ος Πανελλήνιος Φωτογραφικός Διαγωνισμός με θέμα «ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ» που προκήρυξε το 3ο ΕΠΑΛ της Σιβιτανιδείου Σχολής, ολοκληρώθηκε. Συμμετείχαν 659 μαθητές σχολείων απ’ όλη την Ελλάδα και υποβλήθηκαν συνολικά 1152 φωτογραφίες.
Η Κριτική Επιτροπή του διαγωνισμού αφού αξιολόγησε όλα τα έργα, κατέληξε στα εξής 10 ισότιμα βραβεία:
Για τους νικητές του διαγωνισμού κάντε κλικ ΕΔΩ
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό με τις δημιουργίες των νικητών
Στοιχεία εκτέλεσης προϋπολογισμού Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων μηνός Δεκεμβρίου 2023
Σχετ: Η υπ ́αριθμ. ΔΗΔ/φ.40/17742/5.6.2015 εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης με θέμα «Εφαρμογή των διατάξεων 10Α του Ν.3861/2010, όπως προστέθηκε με το άρθρο 15 του Ν.4305/2014»
Σε εφαρμογή του ανωτέρω σχετικού, παρατίθενται στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού μηνός Δεκεμβρίου 2023 της Σιβιτανιδείου Σχολής στο συνημμένο αρχείο.
Για τη λήψη του αρχείου κάντε κλικ εδώ
ΙΕΚ Σιβιτανιδείου | EURICE Εκπαιδευτικό Σεμινάριο
EURICE Εκπαιδευτικό Σεμινάριο | Παρασκευή 12/1/2024
Σιβιτανίδειος Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων
Επιλέγουμε ευρωπαϊκό ρύζι για ένα βιώσιμο περιβάλλον
Η εκδήλωση διοργανώθηκε στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος με τίτλο «Ενέργειες Ενημέρωσης και Προώθησης της βιώσιμης παραγωγής ρυζιού στην Ελλάδα και την Ισπανία». Το πρόγραμμα με τον διακριτικό τίτλο EU RICE, υλοποιείται από την Αγροτική Εταιρική Σύμπραξη Θεσσαλονίκης (ΕΑΣΘ) και το Consejo Regulador de la DOP Arroz de Valencia (Ρυθμιστική Αρχή του ρυζιού ΠΟΠ Βαλένθια).
Εκτελεστικός φορέας του προγράμματος στην Ελλάδα είναι η εταιρία NOVACERT, ενώ η εταιρία Chef Stories, έχει αναλάβει τη διοργάνωση των εκδηλώσεων προώθησης και ενημέρωσης στην Ελλάδα.
Στο εκπαιδευτικό σεμινάριο η Rice Chef Ambassador του προγράμματος στην Ελλάδα Ντίνα Νικολάου και ο Chef Instructor της Σχολής, Ιωάννης Καργιώτης, παρουσίασαν τις ιδιαιτερότητες του ελληνικού μεσόσπερμου ρυζιού.
Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος οι καταρτιζόμενοι του ΙΕΚ ΣΔΣΤΕ των ειδικοτήτων Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης (Αρχιμάγειρας Chef) & Τεχνικός Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής καθώς και συνάδελφοι εκπαιδευτές των παραπάνω ειδικοτήτων.
Για το δελτίο τύπου της εκδήλωσης κάντε κλικ ΕΔΩ
1ο ΕΠΑΛ | Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για πραγματοποίηση εκπαιδευτικής /πολιτιστικής εκδρομής στα Χανιά
Για το πλήρες έγγραφο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος κάντε κλικ ΕΔΩ
2o ΕΠΑΛ | Εκπαιδευτική επίσκεψη του τμήματος Ηλεκτρολόγων ΓΗΓ
Στοιχεία εκτέλεσης προϋπολογισμού Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων μηνός Νοεμβρίου 2023
Σχετ: Η υπ ́αριθμ. ΔΗΔ/φ.40/17742/5.6.2015 εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης με θέμα «Εφαρμογή των διατάξεων 10Α του Ν.3861/2010, όπως προστέθηκε με το άρθρο 15 του Ν.4305/2014»
Σε εφαρμογή του ανωτέρω σχετικού, παρατίθενται στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού μηνός Νοεμβρίου 2023 της Σιβιτανιδείου Σχολής στο συνημμένο αρχείο.