Αναζήτηση στο Αρχείο Ανακοινώσεων

Δράσεις πρόληψης για την υγεία μας

Η Διοίκηση της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων, ενόψει της πανδημίας ευρίσκεται σε διαρκή επαγρύπνηση με αταλάντευτο στόχο την προστασία της υγείας των μαθητών, των καταρτιζομένων και του προσωπικού της (εκπαιδευτικών και διοικητικών υπαλλήλων).

Διαρκώς λαμβάνει τα απαιτούμενα μέτρα εφαρμόζοντας τις οδηγίες της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκης Κεραμέως. Σήμερα πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό προαύλιο του Σιβιτανιδείου Ιδρύματος με την παρουσία και συμβολή κλιμακίου του ΕΟΔΥ το rapid test για Covid-19.

Στην πρόσκληση της Διοίκησης και των Διευθυντών των σχολικών μονάδων προσήλθαν εθελοντικά 125 εκπαιδευτικοί και διοικητικοί υπάλληλοι.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώθηκε ότι δεν καταγράφηκε κανένα θετικό κρούσμα Covid-19 και αυτό μας χαροποιεί σημαντικά. Εκτός των άλλων και εξ’ αυτού του γεγονότος πιστοποιείται ότι η Σχολή μας λαμβάνει τα απαιτούμενα μέτρα σε καθημερινή βάση, όπως πλήρης καθαριότητα, απολυμάνσεις των χώρων, χρήση της μάσκας κ.λ.π. Έτσι έχουμε επιτύχει αυτό το σημαντικό αποτέλεσμα. Η προσπάθεια όλων θα συνεχιστεί απαρέγκλιτα για την συνεχή επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.

Ευχαριστούμε θερμά την επιτροπή του ΕΟΔΥ για τη συνεργασία και τη στήριξή της.

Από τη Διοίκηση της Σιβιτανιδείου Σχολής