Αναζήτηση στο Αρχείο Ανακοινώσεων

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του τμήματος Γραφικών Τεχνών στην GRAPHICA 2023


To τμήμα Γραφικών Τεχνών της Σιβιτανιδείου Σχολής συμμετείχε δυναμικά στην έκθεση GRAPHICA EXPO 2023, που πραγματοποιήθηκε από τις 17 έως τις 19 Φεβρουαρίου 2023, στις εγκαταστάσεις του εκθεσιακού κέντρου MEC στη Παιανία.

H GRAPHICA EXPO αποτέλεσε για μία ακόμη φορά, σημείο συνάντησης των σημαντικότερων εταιρειών, στελεχών αλλά και θεσμικών εκπροσώπων του κλάδου της τεχνολογίας των Γραφικών Τεχνών, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Επαγγελματίες του κλάδου και πολλοί μαθητές είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των εκτυπώσεων και της συσκευασίας και να συζητήσουν για τις επαγγελματικές ευκαιρίες του κλάδου.

Το περίπτερο της Σιβιτανιδείου επισκέφτηκαν πολλοί επαγγελματίες, μαθητές και σπουδαστές οι οποίοι συζήτησαν με τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του 3ου ΕΠΑΛ και ενημερώθηκαν για τις ειδικότητες που λειτουργούν στη Σχολή.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, υπήρξε μεγάλη ζήτηση νέων για εργασία πιστεύοντας στην διαχρονική αξία του υψηλού επιπέδου σπουδών που παρέχει η Σιβιτανίδειος στη τεχνική εκπαίδευση. Επίσης, συγκινητική ήταν η επίσκεψη δεκάδων αποφοίτων που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο χώρο των γραφικών τεχνών οι οποίοι  με  θαυμασμό επικροτούσαν την παρουσία μας στην έκθεση. Αξίζει να σημειωθεί πως ο εκθεσιακός χώρος παραχωρήθηκε χωρίς κόστος για το Ίδρυμα. Όλες οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν από τους εκπαιδευτικούς και από ενθουσιώδεις μαθητές του τμήματος Γραφικών Τεχνών του 3ου ΕΠΑΛ που υποστήριξαν την δράση με την παρουσία τους καθόλη τη διάρκεια του τριημέρου.